Gratis kompendium

Bibelens troverdighet & bibelsyn

Bibelen er læregrunnlaget som vår kristne tro bygger på. Det er derfor avgjørende at vi har grunnleggende kunnskap om den. Her kan du lese mer om: Bibelens troverdighet, bibelsyn, viktige prinsipper for bibelfortolkning og Bibelen i møte med vitenskap, humanisme og postmodernisme.

Dette kompendiet er laget som et vedlegg til kapittelet om Bibelen i boka
FOKUS: Vekst.

Ønsker du kompendiet tilsendt som en pdf-fil, kan du skrive det i meldingsfeltet under. Den tilsendte filen kan fritt deles videre hvis du ønsker det. Det tillates ikke at hele eller deler av heftet publiseres offentlig på nettet eller i andre former.

(Heftet leveres ikke i papirform, men pdf-filen kan skrives ut på en printer hvis du har tilgang til det.)

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Gratis kompendium

Yoga, mindfulness & nyreligiøsitet

I dagens samfunn opplever vi på mange områder en religionsblanding, og flere teknikker/ritualer med bakgrunn i Østens religioner er trendy. For å øke min kunnskap på dette feltet, har jeg lest om tematikken og laget et kompendium om yoga, mindfulness og nyreligiøsitet. Kan disse teknikkene med bakgrunn i hinduisme(yoga) og buddhisme (mindfulness) løsrives fra sine religiøse opphav slik mange i Vesten hevder? Jeg mener at disse teknikkene er så "marinerte" i sine opprinnelser at de ikke kan brukes som nøytrale teknikker eller serveres i en kristen innpakning. Hvorfor ikke? Les heftet og bedøm selv!

Ønsker du kompendiet tilsendt som en pdf-fil, kan du skrive det i meldingsfeltet på denne siden. Den tilsendte filen kan fritt deles videre hvis du ønsker det. Det tillates imidlertid ikke at hele eller deler av heftet publiseres offentlig på nettet eller i andre former.

(Heftet leveres ikke i papirform, men pdf-filen kan skrives ut på en printer hvis du har tilgang til det.)

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
lagt til handlevogn